Τμήμα Γεωπονίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Ανακοίνωση για τους πρωτοετείς φοιτητές του Τμήματος Γεωπονίας

Αγαπητοί φοιτητές, καταρχήν συγχαρητήρια για την επιτυχία σας. Το προσωπικό του Τμήματος Γεωπονίας είναι εδώ για να σας βοηθήσει στα πρώτα σας βήματα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ευχόμαστε καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα.

Ακολουθούν οδηγίες σχετικές με εκπαιδευτικά θέματα. Σε κάθε περίπτωση, παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Έναρξη εκπαιδευτικής διαδικασίας

Με βάση το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο του ΕΛΜΕΠΑ, η εκπαιδευτική λειτουργία του Ιδρύματος ξεκινά σήμερα Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020. Για τον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων υπάρχει σχετική ανακοίνωση (https://agro.hmu.gr/3119-2/). Οδηγίες για τις εγγραφές έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος (https://agro.hmu.gr/odigies-gia-tis-eggrafes-sto-cheimerino-examino-2020-2021/).

Σε ότι αφορά το Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος, τις προοπτικές που προσφέρει, αλλά και τις εκπαιδευτικές διαδικασίες θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ενημέρωση από τα μέλη του Τμήματος στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Κωδικοί πρόσβασης

Σύμφωνα με διευκρινήσεις από το ΥΠΑΙΘ, οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών θα ολοκληρωθούν ηλεκτρονικά αύριο 29/9/2020, μαζί με τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας. Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών τους αναμένεται να σταλεί η λίστα στη γραμματεία του Τμήματος όχι νωρίτερα από τις 5/10/2020. Στη συνέχεια πρέπει να γίνει επεξεργασία και αποστολή ιδρυματικών κωδικών με παράλληλο εκτενές μήνυμα οδηγιών για όλες τις διαδικασίες, με τον οποίο θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα διάφορα πληροφοριακά συστήματα του Τμήματος και του Ιδρύματος, όπως το e-class και τη διαδικτυακή εφαρμογή δήλωσης μαθημάτων και υπηρεσιών, https://student.hmu.gr.

Πλατφόρμα e-class

Όλα τα μαθήματα υποστηρίζονται από την πλατφόρμα του e-class (https://eclass.hmu.gr/), με τη χρήση της οποίας θα πρέπει να εξοικειωθείτε. Εγχειρίδια χρήσης και οδηγίες μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους:

Μετάβαση στο περιεχόμενο