Τμήμα Γεωπονίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Υποδομές

Οι εγκαταστάσεις του Τμήματος Γεωπονίας στεγάζονται στο κεντρικό κτίριο της Σχολής, στο ΝΑ τμήμα του κεντρικού συγκροτήματος του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου καθώς και στο Αγρόκτημα του Ιδρύματος που βρίσκεται εντός της Πανεπιστημιούπολης στο Ηράκλειο.

 

Αίθουσες διδασκαλίας

H διδασκαλία των μαθημάτων του Τμήματος Γεωπονίας πραγματοποιείται στο  Αμφιθέατρο AGRO, στις πέντε αίθουσες διαλέξεων, καθώς και σε αίθουσες εργαστηριακών ασκήσεων. Όλοι οι χώροι διδασκαλίας είναι εξοπλισμένοι με σύγχρονα εποπτικά μέσα.

 

 

Εκπαιδευτικά Εργαστήρια 

Το Τμήμα Γεωπονίας διαθέτει 19 εργαστηριακούς χώρους εκπαίδευσης 20 έως 30 θέσεων εργασίας, κατάλληλα εξοπλισμένους για τις ανάγκες εργαστηριακής άσκησης των φοιτητών. 

 

 

Αγρόκτημα

Στο Αγρόκτημα του ΕΛΜΕΠΑ, που βρίσκεται εντός της Πανεπιστημιούπολης και ξεπερνά σε έκταση τα 300 στρέμματα, υπάρχουν εκπαιδευτικές, επιδεικτικές και ερευνητικές υποδομές, καθώς και πρότυπες καλλιέργειες στις οποίες ασκούνται και δραστηριοποιούνται οι φοιτητές του Τμήματος Γεωπονίας.

 

 

Αίθουσα χρήσης πολυμέσων – Αναγνωστήριο

Στο κεντρικό κτίριο του Τμήματος λειτουργεί αίθουσα χρήσης πολυμέσων – αναγνωστήριο 20 θέσεων με σύγχρονο εξοπλισμό (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, εκτυπωτής, ασύρματο δίκτυο και δικτυακή υποδομή) για τους φοιτητές του Τμήματος. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους υπολογιστές της αίθουσας ή τους προσωπικούς τους υπολογιστές και να συνδέονται στο δίκτυο του Πανεπιστημίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο