Τμήμα Γεωπονίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΛΜΕΠΑ

Ενημερώνονται οι φοιτητές ότι το Κέντρο Εκπαιδευτικής Υποστήριξης, στο ευρύτερο πεδίο της εκπαιδευτικής υποστήριξης φοιτητών και του έργου “Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου”, ξεκίνησε μια νέα συνεργασία ενισχυτικής διδασκαλίας στη Χημεία. Η εν λόγω διδασκαλία θα ηγείται από την κα. Κοσμαδάκη Ειρήνη, Χημικό MSc, θα είναι ομαδική και θα γίνεται κάθε Δευτέρα 18.00 ως 20.00 μ.μ. στο ισόγειο του κτιρίου Κ24 (στους χώρους του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής Στήριξης – ΚΕΣΥΨΥ ΕΛΜΕΠΑ) .

Το Κέντρο Εκπαιδευτικής Υποστήριξης επί του παρόντος παρέχει τις εξής Υπηρεσίες:

Ομαδική ενισχυτική διδασκαλία στο πεδίο της Νεοελληνικής Γλώσσας με την κ. Αντιγόνη Ζήση, Φιλόλογο – Ειδική Παιδαγωγό MSc.

Εξατομικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη στη Νεοελληνική  γλώσσα και τα θεωρητικά μαθήματα και ανίχνευση δυσκολιών στη μάθηση (γραπτός λόγος, κατανόηση), ανίχνευση δυσκολιών στη συγκέντρωση και προσοχή, προσφέρεται από την κ. Σπυριδάκη Αλεξάνδρα , Ειδική Εκπαιδευτικό – Φιλόλογο ΜΑ στην Ψυχολογία και Εκπαίδευση Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Προσφέρεται σε σταθερή καθημερινή βάση.

Εξατομικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη στα Μαθηματικά ή σε άλλα ακαδημαϊκά αντικείμενα που άπτονται του μαθηματικού πεδίου προσφέρεται από τον κ. Μιγαδάκη Ιωάννη, Μαθηματικό Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης MEd.Προσφέρεται σε σταθερή καθημερινή βάση.

Επισυνάπτονται έγγραφα που σηματοδοτούνται με το όνομα κάθε συνεργάτη και περιλαμβάνουν μια αδρή περιγραφή των θεμάτων που διεκπεραιώνει κατά τη διάρκεια των συναντήσεων του με τους φοιτητές παράλληλα με ένα σύντομο βιογραφικό.

ΜΙΓΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΖΗΣΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ

ΚΟΣΜΑΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

Διεύθυνση: ισόγειο του κτιρίου Κ24, Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής Στηριξης (ΚΕΣΥΨΥ ΕΛΜΕΠΑ)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2810 379539

Μετάβαση στο περιεχόμενο