Τμήμα Γεωπονίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Πρόθεση Δήλωση Συμμετοχής στα Εργαστηριακά μαθήματα Εαρινού Εξαμήνου 2022-23

Αγαπητοί φοιτητές, για την καλύτερη οργάνωση και σύνταξη του Ωρολογίου Προγράμματος του Εαρινού εξαμήνου 2022-2023, καλείστε να δηλώσετε πρόθεση συμμετοχής στα εργαστηριακά μαθήματα.

Για τον λόγο αυτό, έχει δημιουργηθεί σχετική εφαρμογή, στην οποία θα εμφανίζεται σε εσάς λίστα μαθημάτων με τα εργαστηριακά μαθήματα που πρόκειται να διδαχθούν το εαρινό εξάμηνο. Θα χρειαστεί μια δημιουργία αίτησης – δήλωσης ότι σκοπεύετε να παρακολουθήσετε το εργαστήριο το εαρινό εξάμηνο. Η συμμετοχή σας σε αυτή τη διαδικασία είναι υποχρεωτική.

Η πρόθεση δήλωσης συμμετοχής θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως 31/1/2023.

Παρακάτω περιγράφονται οι ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν ώστε οι πραγματοποιηθεί η διαδικασία.

Ο σύνδεσμος συμμετοχής βρίσκεται στην διεύθυνση:

https://morpheus.hmu.gr/application/new/67

Η διαδικασία της επιβεβαίωσης είναι εξαιρετικά απλή:

  1. Σύνδεση στην πλατφόρμα με τους ιδρυματικούς κωδικούς
  2. Δημιουργία αίτησης
  3. Επιλογή εργαστηρίων: Στην πράξη είναι ένα απλό click σε κάθε μάθημα στο οποίο προτίθεστε να παρακολουθήσετε.
  4. Προσωρινή Υποβολή / Οριστική Υποβολή

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρέπει να γίνει ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ, ώστε να καταχωρηθεί στο σύστημα η πρόθεση δήλωσης συμμετοχής σας στα εργαστηριακά μαθήματα, διαφορετικά δεν θα ληφθεί υπόψιν.

Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση 5-10 Φεβρουαρίου 2023 και θα ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες των κανονικών δηλώσεων για τα μαθήματα του Εαρινού εξαμήνου 2022-2023.

ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ: η πρόθεση δήλωσης εργαστηρίων, δεν αποτελεί δήλωση του εργαστηρίου και γίνεται μόνο για λόγους προγραμματισμού! Οι φοιτητές θα πρέπει να δηλώσουν κανονικά τα εργαστηριακά μαθήματα την περίοδο των δηλώσεων μαθημάτων.

Για την καλύτερη οργάνωση των επιλογών σας, βρείτε το πρώτο draft του Ωρολογίου Προγράμματος του Εαρινού εξαμήνου 2022-2023 πατώντας ΕΔΩ. Σημειώνεται ότι το εν λόγω πρόγραμμα πιθανώς θα υποστεί τροποποιήσεις, αφού θα ολοκληρωθεί λαμβάνοντας υπόψη και τις επιλογές σας από την πρόθεση δήλωσης συμμετοχής στα εργαστήρια. Το τελικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί πριν την έναρξη των δηλώσεων μαθημάτων.

 

Από τη γραμματεία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο