Τμήμα Γεωπονίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Κέντρο Εκπαιδευτικής Υποστήριξης ΕΛΜΕΠΑ: ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΛΜΕΠΑ – ομαδική ενισχυτική διδασκαλία στη Χημεία

Αγαπητά μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου

με χαρά σας ανακοινώνουμε την νέα συνεργασία που φιλοξενούμε στα πλαίσια του Κέντρου Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (ΚΕΚΠΥ) στο ευρύτερο πεδίο της εκπαιδευτικής υποστήριξης φοιτητών και του έργου “Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου” .

Η κ. Κοσμαδάκη Ειρήνη, χημικός MSc , ηγείται ομαδικής ενισχυτικής διδασκαλίας στη Χημεία, που θα γίνεται κάθε Δευτέρα 18.00 ως 20.00 μ.μ. στο ισόγειο του κτιρίου Κ24 (στους χώρους του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής Στήριξης – ΚΕΣΥΨΥ ΕΛΜΕΠΑ) .

Με την ευκαιρία , θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τις υφιστάμενες υπηρεσίες του Κέντρου Εκπαιδευτικής Υποστήριξης:
Ομαδική ενισχυτική διδασκαλία στο πεδίο της Νεοελληνικής Γλώσσας με την κ. Αντιγόνη Ζήση, Φιλόλογο – Ειδική Παιδαγωγό MSc

Εξατομικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη στη Νεοελληνική  γλώσσα και τα θεωρητικά μαθήματα και ανίχνευση δυσκολιών στη μάθηση (γραπτός λόγος, κατανόηση), ανίχνευση δυσκολιών στη συγκέντρωση και προσοχή, προσφέρεται από την κ. Σπυριδάκη Αλεξάνδρα , Ειδική Εκπαιδευτικό – Φιλόλογο ΜΑ στην Ψυχολογία και Εκπαίδευση Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Προσφέρεται σε σταθερή καθημερινή βάση.

Εξατομικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη στα Μαθηματικά ή σε άλλα ακαδημαϊκά αντικείμενα που άπτονται του μαθηματικού πεδίου προσφέρεται από τον κ. Μιγαδάκη Ιωάννη, Μαθηματικό Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης MEd.Προσφέρεται σε σταθερή καθημερινή βάση.

Επισυνάπτονται έγγραφα που σηματοδοτούνται με το όνομα κάθε συνεργάτη και περιλαμβάνουν  μια αδρή περιγραφή των θεμάτων που διεκπεραιώνει κατά τη διάρκεια των συναντήσεων του με τους φοιτητές παράλληλα με ένα σύντομο βιογραφικό.

Διεύθυνση: ισόγειο του κτιρίου Κ24, Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής Στήριξης (ΚΕΣΥΨΥ ΕΛΜΕΠΑ)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2810 379539

E – mail: kekpy@hmu.gr

 Με εκτίμηση!

Μαρία Παπαδακάκη
Επιστημονικά Υπεύθυνη έργου
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας
Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο