Τμήμα Γεωπονίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Eκδήλωση «ΓεωDay 2023»

Το ΓΕΩΤΕΕ Παράρτημα Κρήτης ξεκινά εκδηλώσεις «Υποδοχής και Δικτύωσης Νέων Γεωτεχνικών»

Η πρώτη εκδήλωση «ΓεωDay 2023» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 4.30μμ – 9.00μμ στο χώρο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, δίπλα στα γραφεία του παραρτήματος, οδός Τέρμα Θεμιστοκλέους, Κατσαμπάς Ηράκλειο.

Η εκδήλωση θα δώσει την ευκαιρία συνάντησης παλιών και νέων μελών και συζήτησης για τις επαγγελματικές δραστηριότητες και δυνατότητες σε όλους τους κλάδους.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με μια διαδικτυακή – υβριδική συνάντηση διάρκειας περίπου 2 ωρών (16.30 – 18.30) και στη συνέχεια δια ζώσης συνάντηση (18.30 – 21.00) όπου φορείς και μέλη του ΓΕΩΤΕΕ θα συζητήσουν και θα ενημερώσουν  για τις δραστηριότητες τους.

Προσκαλούμε τα νέα μέλη για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε για τις  δραστηριότητες και τις επαγγελματικές δυνατότητες  των γεωτεχνικών.

Προσκαλούμε τα παλιότερα μέλη να πλαισιώσουν την εκδήλωση, να συναντήσουν και να συζητήσουν με τους νέους γεωτεχνικούς.

Από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο συμμετέχει στο πρόγραμμα ομιλιών, η κα Μαριάννα Αλογδιανάκη, Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ:

https://geoteepk.gr/wp…/uploads/2023/11/PROGRAMMA-2.pdf

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ 2810-223303 γραφεία ΓΕΩΤΕΕ ΠΚ ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://geoteepk.gr/geoday-2023/

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο