Τμήμα Γεωπονίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Ανακοίνωση για τους νεοεισαχθέντες φοιτητές στο Τμήμα Γεωπονίας ΕΛΜΕΠΑ, ακαδ. έτος 2023-24

Αγαπητοί/τες φοιτητές/φοιτήτριες

Σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας και σας καλωσορίζουμε στο Τμήμα Γεωπονίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου!

Ακολουθούν σύντομες πληροφορίες που αφορούν στη φοιτητική σας ιδιότητα.

Πληροφορίες για την εγγραφή σας στο Τμήμα :
Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων θα ανακοινώσει με σχετική εγκύκλιο τις ημερομηνίες έναρξης εγγραφών και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε.
Η εγγραφή γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω ειδικής εφαρμογής του Υπουργείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr  κάνοντας χρήση του 8ψήφιου κωδικού εξετάσεων υποψηφίου και του κωδικού πρόσβασης (password) που χρησιμοποιήσατε στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου. Η εφαρμογή θα βρίσκεται σε λειτουργία μόνο εντός του προβλεπόμενου διαστήματος που θα ορίσει η σχετική Εγκύκλιος. Επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας στο πεδίο Οδηγίες για Πρωτοετείς Φοιτητές

Έναρξη μαθημάτων: Τα μαθήματα του φθινοπωρινού εξαμήνου 2023-24 ξεκινούν τη Δευτέρα 02/10/2023 σύμφωνα με το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο 2023-2024 που εναρμονίζεται με τον ΟΔΗΓΟ ΣΠΟΥΔΩΝ, τον οποίο συστήνουμε σε όλες και όλους να μελετήσετε προσεκτικά.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με αναλυτικές πληροφορίες κατά την περίοδο των εγγραφών των νεοεισαχθέντων φοιτητών/τριών.

Η Γραμματεία του Τμήματός μας θα είναι στην διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις / πληροφορίες από Δευτέρα 21/8 στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

tel: 2810 379411, 2810 379403

email: secretariat-agr@hmu.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο