Τμήμα Γεωπονίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Ενημερώνονται οι φοιτητές του Τμήματος Γεωπονίας ότι όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το μάθημα της Κινεζικής Γλώσσας που διδάσκεται στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, καθώς υπάρχουν κάποιες κενές θέσεις για ενδιαφερόμενους φοιτητές από άλλα τμήματα.

Η διάρκεια του μαθήματος είναι δύο ακαδημαϊκά εξάμηνα (εαρινό εξάμηνο 2022-23 και χειμερινό εξάμηνο 2023-24) και τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε Παρασκευή 11πμ-1μμ, με έναρξη την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023. Διδάσκουσα του μαθήματος είναι η πιστοποιημένη καθηγήτρια Κινεζικής Γλώσσας κα. Εμμανουέλα Χατζάκη. Όσοι φοιτητές ολοκληρώσουν επιτυχώς και τα δύο εξάμηνα μαθημάτων θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης, ενώ εάν το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης της Κινεζικής Γλώσσας που διεξάγονται στην Αθήνα, για την απόκτηση του πτυχίου πρώτου επιπέδου Α1 – HSK1. (Η συμμετοχή στο μάθημα της Κινεζικής Γλώσσας δεν συνυπολογίζεται στις Πιστωτικές Μονάδες της εξαμηνιαίας δήλωσης των φοιτητών.)

Για όσους φοιτητές συμμετάσχουν στο μάθημα, η παρακολούθηση των διαλέξεων θα είναι υποχρεωτική (απαραίτητη η συμμετοχή τουλάχιστον στο 80% των διαλέξεων) προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς το μάθημα και να λάβουν το πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να συμπληρώσουν άμεσα την παρακάτω φόρμα, καθώς το μάθημα ξεκινάει Παρασκευή 10 Μαρτίου και ώρα 11.00-13.00.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUWJkbnfoIEfNUptLfRjz-OVcVS7-284JDgiIG7524ijtSPw/viewform

Σε περίπτωση που υπάρχει ενδιαφέρον από περισσότερους φοιτητές, η επιλογή θα γίνει με βάση τη βαθμολογία των φοιτητών και τα ECTS που έχουν συμπληρώσει από τα προηγούμενα εξάμηνα σπουδών.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από τη γραμματεία του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού στο τηλέφωνο 2810 379613.

Μετάβαση στο περιεχόμενο